dinsdag 28 oktober 2014

ALWEER ACHTER DE TOEKOMSTMUZIEK AAN: VRETEN,ZUIPEN EN VRIJ NAAIEN WORKOUTSHOP NA AFLOOF

Doelmatigheidsonderzoek in de GGZ:
Pitfalls and possibilities

“Nederland verandert en de GGZ verandert mee….”

Bestuurders onderhandelen met wethouders, zorgverzekeraars buigen zich over richtlijnen en onderzoekers werpen zich op doelmatigheid.
De GGZ zal meer dan ooit duidelijk moeten maken wat goede zorg oplevert voor de patiënt en voor de maatschappij. Anders zullen beleidsmaatregelen zich vooral richten op de kosten en niet op de baten.

Goed opgezet doelmatigheidsonderzoek kan helpen om dit proces bij te sturen. Op het komende RGOc symposium wordt u bijgeschoold op het gebied van doelmatigheid. Hoe vertaal je een klinisch probleem naar een goed doelmatigheidsonderzoek? Welke uitkomsten en perspectieven kies je daarbij? Maar ook, welke dilemma’s brengen de nieuwe wetgeving en financiering met zich mee?

Deze zaken zullen aan de hand van boeiende ervaringen en eigen onderzoek toegelicht worden door een gevarieerd panel van sprekers zoals o.a. Marielle Snijders (ZonMw), Peter Dijkshoorn (Raad van Bestuur Accare), Bas de Bruijn (Achmea), Rikus Knegtering (Lentis), Dennis Stant (Epidemiogie UMCG) en Robert Schoevers (hoofd UCP).

Datum: dinsdag 2 december 2014
Plaats: Theater de Kimme, Lentis, Zuidlaren
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Kosten: geen

Accreditatie is aangevraagd bij NVvP, FGzP, RSV

Wij hopen u te zien op dinsdagmiddag 2 december in Zuidlaren!

Richard Bruggeman  
Jooske van Busschbach       
Martha Messchendorp


Aanmelden kan via deze link: https://www.rgoc.nl/academie/RGOc/

Het Rob Giel Onderzoekcentrum is een samenwerkingsverband van Lentis, GGZ Friesland, GGZ Drenthe, GGZ Noord Holland Noord, Dimence, Mediant, Verslavingszorg Noord Nederland en het Universitair Centrum Psychiatrie van het UMCG, met als doel klinisch epidemiologisch onderzoek te  verrichten  op het gebied van psychiatrische zorg.  
Zie ook www.rgoc.nl.
Waarom deze advertentie?Advertenties –
Van strategie naar implementatie Flexibel, goedkoper en schoner...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten